Lepljenje v TextBox

Pomoč pri izdelavi makrov
Odgovori
BJ
Prispevkov: 162
Pridružen: Sr Okt 26, 2005 5:46 pm

Lepljenje v TextBox

Odgovor Napisal/-a BJ »

Pozdravljeni!
V UserForm imam TextBox. Ali je možno in kako, da v ta TextBox prilepim neko kopirano besedilo?
Hvala za pomoč in LP
admin
Site Admin
Prispevkov: 3591
Pridružen: Sr Jul 20, 2005 10:06 pm

Re: Lepljenje v TextBox

Odgovor Napisal/-a admin »

Pozdravljeni

Da, to omogočajo vsa vnosa polja v Oknih.

Postavite se v polje in pritisnite Ctrl+V. To je standardna kombinacija tipk in pomeni 'prilepi', Ctrl+C pa pomeni 'kopiraj'.
lp,
Matjaž Prtenjak
Administrator
BJ
Prispevkov: 162
Pridružen: Sr Okt 26, 2005 5:46 pm

Re: Lepljenje v TextBox

Odgovor Napisal/-a BJ »

Hvala! Sem poskušal z miško pa ni šlo.
Lep dan želim.
Odgovori