Matjazev.NET - Pravilnik o zasebnosti

Ta politika natančno opisuje, kako “Matjazev.NET”, skupaj s priključenimi podjetji (nadalje navedeno kot "mi", "nas", "naše", “Matjazev.NET”, “https://matjazev.net/forum”) in phpBB (nadalje navedeno kot "oni", "njih", "njihovo", "phpBB programska oprema", “www.phpbb.com”, “phpBB Group”, “phpBB Timi”), uporabi podatke, zbrane med vašo uporabo (nadalje navedeno kot "vaše informacije”).

Vaši podatki se zbirajo na dva načina. Brskanje po “Matjazev.NET” aktivira programsko opremo phpBB, da ustvari nekaj piškotkov (le-ti so majhne tekstovne datoteke) in jih naloži med začasne datoteke spletnega brskalnika vašega računalnika. Prva dva piškotka vsebujeta samo naziv uporabnika (nadalje navedeno kot "uporabniški-id") in naziv anonimne seje (nadalje navedeno kot "sejni-id"), ki vam ju avtomatsko dodeli programska oprema phpBB. Tretji piškotek bo ustvarjen, ko boste prebrskali teme znotraj “Matjazev.NET”, uporablja pa se za shranjevanje informacij, katere teme ste že prebrali, in vam s tem pripomore k izboljšanju vaših uporabniških izkušenj.

Med brskanjem po “Matjazev.NET” lahko tudi ustvarimo piškotke, ki niso del programske opreme phpBB, in to kljub temu, da so le-ti zunaj področja dokumenta, ki je namenjen pokrivanju zgolj phpBB strani. Drugi način zbiranja podatkov je preko vaših pošiljk nam, ki so lahko omejene na: pošiljanje kot anonimni uporabnik (nadalje navedeno kot "anonimni prispevek"), registracija na “Matjazev.NET” (nadalje navedeno kot "vaš račun") in vaši prispevki, ki jih objavite po registraciji in medtem, ko ste prijavljeni (nadalje navedeno kot "vaši prispevki").

Vaš račun bo vseboval vsaj unikatno identifikacijsko ime (nadalje navedeno kot "uporabniško ime"), osebno geslo za vpisovanje (nadalje navedeno kot "vaše geslo") in veljaven osebni e-mail naslov (nadalje navedeno kot "vaš e-mail"). Vaše podatki o računu na “Matjazev.NET” ščitijo zakoni za zaščito podatkov in sicer v državi, ki nas gosti. Vse ostale informacije, ki jih “Matjazev.NET” zahteva med procesom registracije, so odmik od naših zahtev “Matjazev.NET” po tem, kaj je obvezno in kaj neobvezno. V vseh primerih imate možnost označiti, katere informacije o vas so lahko javno vidne in katere ne. Nadalje imate znotraj vašega računa tudi možnost, da se odločite za ali proti avtomatsko proizvedenim e-mailom programske opreme phpBB.

Vaše geslo je šifrirano in varno. Kakorkoli že, priporočeno je, da ne uporabljate enakega gesla na večih različnih spletnih straneh. Vaše geslo je pot do dostopa do vašega računa na “Matjazev.NET”, zato jo res pazljivo varujte. V nobenih okoliščinah vas ne bo nihče, ki je pridružen “Matjazev.NET”, phpBB ali kakšni drugi skupini legitimno vprašal po vašem geslu. Če se vam zgodi, da geslo pozabite, lahko uporabite možnost "Pozabil sem svoje geslo", ki jo programska oprema phpBB omogoča. V tem procesu boste naprošeni, da vpišete svoje uporabniško ime in vaš e-mail naslov, programska oprema phpBB pa vam bo priskrbela novo geslo za obnovitev vašega računa.