..|| Blog || Produkti/Storitve || MExcel || MDodatki || 300 nasvetov ||..

Nabor kljucev ne obstaja

Podatki o programski kodi povezani z izdajo davčnih računov v SLO

Nabor kljucev ne obstaja

OdgovorNapisal/-a mips » Če dec 10, 2015 11:37 am

Produkcijsko okolje mi normalno deluje, v testnem okolju pa mi javlja: Nabor kljucev ne obstaja

Kaj pomeni ta napaka?

lp miloš
mips
 
Prispevkov: 13
Pridružen: Če dec 03, 2015 9:58 am



Matjazev.NET
 

Re: Nabor kljucev ne obstaja

OdgovorNapisal/-a admin » Če dec 10, 2015 11:48 am

Pozdravljeni,

To je sistemska napaka. ki jo vaš računalnik prevede v Slovenščino, glasi pa se: ''Keyset does not exist".

Glede na to sklepam, da imate probleme s pravicami. V dokument z navodili za uvoz digitalnih potrdil sem dodal tudi poglavje oz. napotek kako določiti pravice za digitalni ključ. Poskusite rešitev po tem postopku.
lp,
Matjaž Prtenjak
Administrator
admin
Site Admin
 
Prispevkov: 3540
Pridružen: Sr jul 20, 2005 10:06 pm

Re: Nabor kljucev ne obstaja

OdgovorNapisal/-a mips » Če dec 10, 2015 12:14 pm

Kako pa to narediš v WinXP?

Zanimivo, da mi produkcijsko oklje deluje, pa je bil certifikat uvožen na enak način.

lp miloš
mips
 
Prispevkov: 13
Pridružen: Če dec 03, 2015 9:58 am

Re: Nabor kljucev ne obstaja

OdgovorNapisal/-a admin » Če dec 10, 2015 12:27 pm

Pozdravljeni,

Nimam več nobenega WINXp računalnika, toda postopek je enak, mogoče so izgledi oken drugačni a postopek je bolj ali manj enak. Zakaj se to dogaja pa vam ne znam povedati, saj tudi ni 100% zagotovo, da se vam to dogaja zaradi pravic - jaz samo sklepam, da so krive pravice dostopa do ključev.

Vsekakor pa vse testirajte preko moje aplikacije (verzija 355), saj je tako najbolj evidentno ali problem sistemski ali je problem vaša konkretna implementacija.
lp,
Matjaž Prtenjak
Administrator
admin
Site Admin
 
Prispevkov: 3540
Pridružen: Sr jul 20, 2005 10:06 pm

Re: Nabor kljucev ne obstaja

OdgovorNapisal/-a mips » Če dec 10, 2015 12:55 pm

Testiram vedno preko vaše GUI aplikacije.

Sedaj mi je brez spremembe česarkoli začelo delovati.
Samo poskusil sem še enkrat, enako kot prej 100x, da bi bolj točno napisal napako.

Sedaj pa hitro na programiranje, dokler deluje.

lp miloš
mips
 
Prispevkov: 13
Pridružen: Če dec 03, 2015 9:58 am

Re: Nabor kljucev ne obstaja

OdgovorNapisal/-a admin » Če dec 10, 2015 1:17 pm

Preštartajte računalnik in preverite ali deluje ;)
lp,
Matjaž Prtenjak
Administrator
admin
Site Admin
 
Prispevkov: 3540
Pridružen: Sr jul 20, 2005 10:06 pm

Re: Nabor kljucev ne obstaja

OdgovorNapisal/-a mips » Če dec 10, 2015 2:37 pm

Sorry, sem bil odsoten.

Tudi po restartu compa deluje. (saj sem tudi prej restartal comp)

Ni mi jasno, vendar sedaj deluje.

lp miloš
mips
 
Prispevkov: 13
Pridružen: Če dec 03, 2015 9:58 am

Re: Nabor kljucev ne obstaja

OdgovorNapisal/-a admin » Če dec 10, 2015 2:46 pm

Super, potem je vse ok!
lp,
Matjaž Prtenjak
Administrator
admin
Site Admin
 
Prispevkov: 3540
Pridružen: Sr jul 20, 2005 10:06 pm


Vrni se na SloTax - Davčne blagajne v Sloveniji

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov

cron