MExcel

Vse o Excelovem dodatku MExcel
Jure
Prispevkov: 12
Pridružen: Sr Feb 01, 2012 10:22 am

MExcel

Odgovor Napisal/-a Jure »

Pozdravljeni

Pri namestitvi nove verzije Mexcela mi ne dela jeziček nastavitve,tako da se ne da nastavit na slovenščino.
Ostalo pa deluje,Kaj svetujete

P.S. Napaka: InvalidArgument=Value of '0' is not valid for 'SelectedIndex'.

Parameter name: SelectedIndex
admin
Site Admin
Prispevkov: 3574
Pridružen: Sr Jul 20, 2005 10:06 pm

Re: MExcel

Odgovor Napisal/-a admin »

Pozdravljeni,

Se oproščam; sem vprašanje spregledal...

Preden začneva iskati napako, vas prosim, da si naložite najnovejšo verzijo in poveste ali še vedno ne deluje.

Hvala
lp,
Matjaž Prtenjak
Administrator
Jure
Prispevkov: 12
Pridružen: Sr Feb 01, 2012 10:22 am

Re: MExcel

Odgovor Napisal/-a Jure »

Pozdravljeni

Ponovno namestil novo verzijo in javi isto napako.

lp
admin
Site Admin
Prispevkov: 3574
Pridružen: Sr Jul 20, 2005 10:06 pm

Re: MExcel

Odgovor Napisal/-a admin »

Pozdravljeni,

Iščem napako...
lp,
Matjaž Prtenjak
Administrator
admin
Site Admin
Prispevkov: 3574
Pridružen: Sr Jul 20, 2005 10:06 pm

Re: MExcel

Odgovor Napisal/-a admin »

Hm... ne najdem.

Prosim najprej poskusite deinstalirati MExcel in ga potem ponovno instalirati, sicer pa vas prosim, da mi pošljite datoteke iz mape C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\mExcel\. Če znate, jih prosim stisnite in pošljite, sicer pa mi pošljite sledeče datoteke:
* configuration.xml in
* vse datoteke iz mape LOG (če obstajajo)

Hvala
lp,
Matjaž Prtenjak
Administrator
Jure
Prispevkov: 12
Pridružen: Sr Feb 01, 2012 10:22 am

Re: MExcel

Odgovor Napisal/-a Jure »

Pozdravljeni

Redno uporabljam vaš MExcel,včeraj mi je napisalo da je na voljo nova namestitev,vendar po namestitvi mi javi zopet da imam staro verzijo,kaj laho storim ?
Sem pa opazil da so namestitvene datoteke z letnico 2015.

Hvala Jure
admin
Site Admin
Prispevkov: 3574
Pridružen: Sr Jul 20, 2005 10:06 pm

Re: MExcel

Odgovor Napisal/-a admin »

Pozdravljeni,


Na spletni strani http://mexcel.biz/?page=50 imate povezavo do MExcela, ki teče v vseh različicah Excela od 2010 dalje. To je tista različica, ki je napisna prva. Izberite tisto in vse bi moralo delovati ok.
lp,
Matjaž Prtenjak
Administrator
Jure
Prispevkov: 12
Pridružen: Sr Feb 01, 2012 10:22 am

Re: MExcel

Odgovor Napisal/-a Jure »

Pozdravljeni

Tudi prva možnost sedaj ne dela,pa sem poskusil ve opcije, ki mi padejo na pamet.
Vse zbrisal pa zopet naložil pa ne gre.

lp
admin
Site Admin
Prispevkov: 3574
Pridružen: Sr Jul 20, 2005 10:06 pm

Re: MExcel

Odgovor Napisal/-a admin »

Katero verzijo Oken in Excela pa imate?
lp,
Matjaž Prtenjak
Administrator
Jure
Prispevkov: 12
Pridružen: Sr Feb 01, 2012 10:22 am

Re: MExcel

Odgovor Napisal/-a Jure »

Imam 64 bitni sistem
Excel 2010 32 bitni

lp
admin
Site Admin
Prispevkov: 3574
Pridružen: Sr Jul 20, 2005 10:06 pm

Re: MExcel

Odgovor Napisal/-a admin »

Da,

Tudi drug uporabnik z isto konfiguracijo se je javil, da mu novi MExcel ne deluje. Očitno je zopet problem v 32-bitni vs. 64.bitni verziji. Bom poskusil zgraditi verzijo za 32 bitni Excel in vam javim, da boste preizkusili ali vam deluje.
lp,
Matjaž Prtenjak
Administrator
admin
Site Admin
Prispevkov: 3574
Pridružen: Sr Jul 20, 2005 10:06 pm

Re: MExcel

Odgovor Napisal/-a admin »

Pozdravljeni,

Preizkusite ali bo tale verzija MExcel-a delovala na 32bitem Excelu in mi prosim sporočite.
lp,
Matjaž Prtenjak
Administrator
Jure
Prispevkov: 12
Pridružen: Sr Feb 01, 2012 10:22 am

Re: MExcel

Odgovor Napisal/-a Jure »

Pozdravljeni

Ne tudi to ne dela.
lp
admin
Site Admin
Prispevkov: 3574
Pridružen: Sr Jul 20, 2005 10:06 pm

Re: MExcel

Odgovor Napisal/-a admin »

Ah :(,

potem pa vam ne bom mogel pomagati. Nimam več orodij in računalnikov za razvoj na starejših verzijah Excela.
lp,
Matjaž Prtenjak
Administrator
IT_TUŠ
Prispevkov: 1
Pridružen: To Jun 14, 2016 3:32 pm

Re: MExcel

Odgovor Napisal/-a IT_TUŠ »

Zdravo, rad bi samo javil, da nam sedaj deluje z verzijo, ki sem jo prinesel iz tega foruma.

Info:
Windows 7 x64 Enerprise - posodbljen
Office 2010 x86
dotnet 4.6.1


Imam samo vprašanje, ko sem zagnal Excel mi je javilo, da je nova verzija, vendar je nisem prenesel. Jo moram prenesti ali lahko uporabljamo kar to, ki sem jo dobil tukaj? Ker trenutno nam vse deluje in ne bi nadgrajeval, če seveda to ni potrebno.
Odgovori